maandag 1 juni 2015

You Can Create It Mei

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer met een berichtje.....met dit mooie weer ga ik liever naar buiten dan dat ik binnen kaartjes aan het maken ben....ik kan me er vaak ook niet toe zetten...of ik heb gewoon geen inspiratie...nouja dan deze hobby maar even aan de kant zetten, en pakken we die straks in het najaar wel weer op!

Voor you can create it heb ik me er toch even toe moeten zetten om een kaartje te maken! Het was weer een erg leuk pakketje dit keer! Super leuke kleurtjes enzo. Vond het ook dit keer niet lastig om er een stempelset bij te kiezen......ik heb weer gekozen voor mijn favoriet van dit moment! De Four Feathers! Vinden jullie hem ook niet prachtig...heerlijk om te werken met die mooie veren!

Dit is mijn kaartje geworden:

Vinden jullie het ook niet een heerlijk vrolijk kaartje???
Kijk in mijn sidebar voor het blog van you can create it waar je deze maand alle kaartjes kunt vinden die met hetzelfde pakketje zijn gemaakt!

Groetjes Suus

6 opmerkingen:

SoStampFul zei

Leuk kaartje geworden!
Groetjes Tryntsje

Chantal zei

Super mooie, strakke kaart Suus!
Groetjes Chantal

Renate zei

Super mooi, Suus. Leuk gedaan!

Groetjes, Renate

GerJanne zei

Het is een heel leuk kaartje! En die veren, ja, die heb ik goed bewaard en ben er zuinig op! Ben er nog steeds heel blij mee!
Ik zag al meer kaartjes voorbij komen met die setje...
Groetjes,
GerJanne

Dora zei

wat een leuke kaart met die veren. ook je combinatie van kleur.
groetjes

Sarah zei

Hey , ik las dat je nu even een kaartejsstop hebt ingelast . Ik kwam je ergens tegen bij een reactie , dus kom ik eens piepen op je blog .
Je laatste 3 kaartjes vind ik alvast heel mooi , dus ik meld me bij je aan , dan kan ik je werkjes bekijken , wanneer je weer aan de knutsel gaat ! liefs Sarah