donderdag 11 januari 2018

Swap

Goedendag allemaal,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets op mijn blog geplaatst heb. De bedoeling was om het bloggen weer wat op te pakken, maar dat is me helaas vorig jaar niet gelukt. Maar....nieuw jaar nieuwe kansen. Ik ben normaal niet zo van de goede voornemens voor het nieuwe jaar, want waarom moet dat op 1 januari, het kan toch iedere dag?
Maar goed, het plan ligt er om wat vaker op mijn blog iets te posten. Mocht dat niet lukken, volg me dan op Facebook, daar plaats ik regelmatiger dingen.

Je kunt me vinden onder SUsie wusie's creaties.

Maar goed, ik wil jullie dit keer graag een kaartje laten zien wat ik voor een swap gemaakt heb.
In de Facebook groep Online Stampin Party NL wordt met regelmaat een leuke swap georganiseerd. Je kunt je daarvoor opgeven, wordt dan gekoppeld aan een persoon en ontvangt een leuke werkbeschrijving. Daarmee ga je dan aan de slag en je maakt een leuk project. Dit stuur je dan dus naar de ander op, en zelf ontvang je van de ander dus hetzelfde project. Echt een SUper leuk idee dus.
Ik zou zeggen ga eens kijken, en nog leuker doe gezellig mee.

Als het goed is heeft de ontvanger vandaag mijn kaartje gehad, en daarom wil ik hem hier ook aan jullie laten zien. Het was echt een super leuk project om te maken, en de werkbeschrijving was echt heel erg duidelijk. Stiekem was ik zelf best wel een beetje trots op het eindresultaat.

De foto's zijn helaas wat donker, maar ik ben nog niet zo'n goede fotograaf.

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden, en ik zou het daarom ook heel erg leuk vinden als jullie een reactie achterlaten, hier of op Facebook.

Groetjes en hopelijk tot snel!!

Suzan

1 opmerking:

GerJanne zei

Hoi Suus,
leuk weer iets van je te lezen. Ik ben een echte blog-diehard, dus ik ben er nog. FB vind ik te vluchtig en te onpersoonlijk.
Je kaart is er echt eentje om trots op te zijn! Heel mooi!!
GerJanne