maandag 5 februari 2018

Makkelijke Maandag #4

Goedemorgen op deze gezellige maandag morgen!! Weer een nieuw begin van de week, en ook de eerste maandag van een nieuwe maand. We zitten alweer in Februari, hoe gaat het met alle goede voornemens van iedereen?? Zelf doe ik eigenlijk niet echt aan goede voornemens voor het nieuwe jaar. Althans niet bewust per 1 januari. Ben wel gezonder gaan eten enzo, maar daar was ik vorig jaar September al mee begonnen. En mijn goede voornemen voor de makkelijke maandag is dat ik probeer om iedere maand met een andere stempel set de hele maand te werken. Op deze manier haal ik voor mezelf meer uit een stempel set, omdat ik toch probeer iedere keer weer een ander soort kaartje te maken. De stempel set voor deze maand is Recht uit het Hart. Een Nederlandse tekststempel set.


Mocht je interesse hebben in deze set, hij is eventueel via mij verkrijgbaar.

Voor het kaartje van vandaag heb ik mij laten inspireren door een kaartje wat ik ontvangen heb van Tanja Zwerver via de facebookgroep Echte Post Is Zoveel Leuker.
Vind je het leuk om kaartjes gemaakt met actuele Stampin Up producten te versturen en te ontvangen, neem dan zeker eens een kijkje bij deze groep, en nog leuke doe gezellig mee! Weinig regeltjes, en lukt het je een keer een maand niet, dan geef je je die maand niet op.

Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:


Helaas komen de kleuren weer niet zo goed over op de foto, zelf vind ik hem in het echt mooier dan hier op een plaatje. Maar ja het blijft gewoon niet echt mijn ding dat foto's maken en bewerken.

Ik ben voor dit kaartje zelf geïnspireerd door een ander, en ik hoop deze inspiratie weer door te geven aan jullie.
Volgende week nog een kaartje wat geïnspireerd is op een ontvangen kaartje via de facebookgroep Echte Post Is Zoveel Leuker, komen jullie dan weer kijken????

En hoppen jullie ook nog even gezellig door naar de andere teamleden van de Creatieve Harten die meedoen aan deze makkelijke maandag??
Hier een lijst met linkjes van degene die meedoen. Niet iedereen zal het lukken om iedere maandag mee te doen. Het is daarom ook geen bloghop, maar klik op de naam van de persoon en je komt op haar blog terecht. Bij iedereen vind je een lijst met linkjes, en kun je dus verder naar de volgende.
We vinden het super leuk als jullie een reactie achterlaten!
1 opmerking:

GerJanne zei

Heel mooi Suus! Met deze stempelset kun je alle kanten uit! Mooie kleur!!