maandag 26 februari 2018

Makkelijke Maandag #7

Voor dit kaartje moest ik natuurlijk wat van mijn nieuwe spulletjes uitproberen!! Ik heb namelijk eindelijk de heattool aangeschaft zodat ik kan embossen. Dus ook de bijbehorende embossingpoeder, versamark inkt en de embos buddy.
De achtergrond heb ik gemaakt met de scheerschuim techniek. Dit had ik een tijdje geleden al een keer gedaan toen ik lekker een avondje aan het kliederen was. Maar wat geeft het toch een mooi effect. 
De bloemen heb ik met versamark gestempeld en met wit embossing poeder bestrooid. Op de foto vallen ze een beetje weg, maar doordat het geembost is, is het in het echt toch wel goed te zien en vind ik het mooier dan op de foto.

Op het moment is het hier weer even wat rustiger wat knutselen betreft....ik kan even de rust in mijn hoofd niet vinden om lekker te gaan zitten en te freubelen. Als het goed is komt dat straks vanzelf wel weer....toch blijf ik proberen om iedere maandag hier een kaartje te laten zien.


Hop ook nog even bij de andere leden van de creatieve harten langs die meedoen aan de makkelijke maandag!Geen opmerkingen: